Frågor och svar

Bra att veta om LogTrade 2.0

• Vad är LogTrade 2.0?
LogTrade 2.0 är marknadens modernaste system för transportadministration. Produkten och tilläggstjänsterna är effektiva hjälpmedel för att producera transportdata, dokument och EDI samt för att överblicka och analysera transportdata i realtid.

• Vad skiljer LogTrade 2.0 från konkurrerande lösningar?
Den största skillnaden är att LogTrade 2.0 är byggd för att vara inbyggd i ditt företags affärssystem. Vår produkt är länken mellan ditt företags affärssystem och transportörerna. LogTrade 2.0 och tilläggstjänsterna kompletterar och effektiviserar affärssystemen.

• Vilka är fördelarna med att använda LogTrade 2.0?
LogTrade 2.0 sparar tid, energi och pengar. Det är enkelt att välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid. Och eftersom LogTrade 2.0 är inbyggd i affärssystemet slipper användaren hantera två produkter. LogTrade erbjuder även flera smarta funktioner. Ett exempel är att användaren får veta exakt var i leveranskedjan ett paket befinner sig vid en viss tidpunkt. Ett annat är konsolidering till minimalt antal sändningar. På så sätt får ditt företag ökad överblick, bättre transportekonomi, mindre miljöpåverkan och effektivare hantering.

• Går det att få tillgång till LogTrade 2.0 utan att bygga in produkten i affärssystemet?
Genom att använda en integrerad lösning får ditt företag ut maximalt av systemets funktioner och möjligheter. Men givetvis finns även möjligheten att använda LogTrade 2.0 tillsammans med vilken webbläsare som helst.

• Stödjer LogTrade 2.0 transportörernas lösningar?
LogTrade 2.0 har stöd för transportörernas produkter och tjänster. Exempel: elektronisk bokning, transportinstruktion, tidtabell, prisfråga, track and trace, elektronisk faktura med mera.

• Går det att lägga in egna transportörer i systemet?
Med Logtrade 2.0 kan ditt företag enkelt registrera ett obegränsat antal transportörer. Fler än tusen transportörer är redan registrerade i systemet.

• Passar LogTrade 2.0 vårt företags transportbehov?
Logtrade 2.0 är skalbart, vilket innebär att systemet passar lika bra för företag som skickar få sändningar då och då som för godsavsändare med flera tusen sändningar per dag. En annan fördel med skalbarheten är att LogTrade 2.0 på ett smidigt sätt kan anpassas till ditt företags behov, beroende på konjunktur och efterfrågan.

• Hur står sig LogTrade 2.0 när det gäller driftsäkerhet?
Under de tre senaste åren har LogTrade 2.0 haft en tillgänglighet på 99,98 procent.

• Hur fungerar det med uppgradering och backup?
Uppgradering till nya versioner sker automatiskt. Dessutom sköter LogTrade backup av ditt företags transportinformation.