Är transporter viktiga för ditt företag? Är du mån om att allt från bokning till uppföljning sker så smidigt och effektivt som möjligt? Använder företaget någon typ av affärssystem? I så fall har vi … Läs mer »

PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV

Prenumerera på LogTrades nyhetsbrev Inbyggd, så håller du dig uppdaterad om allt från smarta funktioner och genvägar till förändrade regler och nya transporttjänster. Läs mer »

JAG VILL VETA MER.
KONTAKTA MIG

Vill du veta mer om LogTrade, våra produkter och vad vi kan göra för ditt företag? 
Läs mer »

6 000
Kunder

84 000 000
sändningar sedan 2008

115 000
sändningar per dag

BYGGD FÖR ATT VARA INBYGGD

Är transporter viktiga för ditt företag? Är du mån om att allt från bokning till uppföljning sker så smidigt och effektivt som möjligt? Använder företaget någon typ av affärssystem? I så fall har vi lösningen.
    
LogTrade 2.0 är marknadens modernaste molnsystem för transportadministration. Du kan enkelt välja, beställa, spåra, överblicka och analysera transporter – elektroniskt och i realtid.
    
Det som skiljer LogTrade 2.0 från konkurrenterna är att vår lösning är inbyggd i affärssystemet. På så sätt slipper du hantera två produkter. Samtidigt sparar företaget tid och pengar.  

LogTrade 2.0 har stöd för fler än tusen transportörer i Norden. Och det är enkelt för ditt företag att lägga in egna samarbetspartners. En annan fördel är att systemet passar alla transportbehov – från en handfull till tusentals sändningar per dag.  

Välkommen till det inbyggda TA-systemet.

Fredrik Svedberg
Vd, LogTrade

PS. Givetvis går det att få tillgång till LogTrade 2.0 utan att produkten är inbyggd i ett ­affärssystem. LogTrade 2.0 fungerar med vilken webbläsare som helst.

JAG VILL VETA MER

NYHETER

SLÅ IHOP SÄNDNINGAR – OCH SPARA PENGAR

Har ditt företag många paketsändningar till återkommande ...

Svar direkt på dina prisfrågor – för alla transporter

Nu kan du få veta i förväg vad en transport kostar. Det är ...